English French German Italian Russian Spanish

Home ŽENSKA OBUĆA

Ženska obuća je posebno uočljiva i ima izražen uticaj na formiranje modnih stilova u odijevanju. Podjednako je uočljiva kod poslovnog i svakodnevnog odijevanja, kao i kod garderobe za razne svečanosti.
Savremeni proizvođači ženske obuće nude veliki broj prepoznatljivih modela, koji se ističu dizajnom i kvalitetom.
Tvornica obuće "BEMA" d.o.o. ima razvijenu poslovnu saradnju sa nekoliko svjetskih kompanija, koje zauzimaju značajne pozicije na svjetskom tržištu. Ženska obuća je značajno zastupljena u njihovom proizvodnom programu, a brojni modeli se proizvode u našim pogonima.
38 • Poslovna obuća za žene je prilagođena zahtjevima radnog okruženja. Pored funkcionalnosti i kvaliteta, velika pažnja se poklanja dizajnu. U poslovnom svijetu je veoma važno poznavanje modnih trendova, kao i formiranje vlastitog stila u oblačenju. Brojni noviteti u modnoj industriji se prihvataju zavisno od zahtjeva poslovnog okruženja i vlastitog stila i potreba.

• Svakodnevna obuća se izrađuje na osnovu specifičnih eksploatacionih zahtjeva. Udobnost, dizajn i druge osobenosti modela se uklapaju u modne stilove i lične potrebe. Boje, modni ukrasi, teksture, geometrijske linije, kontrasti i drugi detalji se prilagođavaju vlastitom stilu i modnim dešavanjima. Elegancija i kombinacije sa odjećom raznih stilskih karakteristika se podrazumijevaju i kod obuće za svakodnevnu upotrebu. Kolekcije su nadahnute raznim motivima, oblicima, bojama, što se koristi za izradu modnih noviteta.

• Svečana ženska obuća ima izraženu eleganciju, lako se kombinuje sa garderobom i upotpunjuje vlastiti stil.

Pažljivo prateći najnovije modne trendove u proizvodnji ženske obuće planiramo proširenje asortimana proizvoda, uz stalno održavanje dostignutog kvaliteta i potpunu primjenu savremenih svjetskih standarda u industriji obuće. Novi proizvodi, koji se uvode u skladu sa važećim modnim trendovima, ispunjavaju najstrožije uslove. U sastavu proizvodnih linija se nalaze potrebne mašine i alati za pravilnu izradu i kontrolu kvaliteta.
Potvrde kvaliteta su nastavak i proširenje poslovne saradnje sa kompanijama iz inostranstva. Posebna potvrda su zadovoljni kupci, koji naše proizvode kupuju na zahtjevnom evropskom i svjetskom tržištu.