English French German Italian Russian Spanish

Home MUŠKA OBUĆA

Moderna muška obuća se izrađuje u skladu sa modnim trendovima i namjeni. Prema pravilima u odijevanju, boja obuće se kombinuje sa bojom hlača, čarapa i ostale odjeće, što stvara traženu eleganciju i lijep izgled.P6160008 Pravilnim oblikovanjem obuće stvara se potrebna udobnost, čime se stopalo štiti od pretjeranog naprezanja, a hodanje postaje ugodnije. Dizajn zavisi od namjene, potreba korisnika i modnih trendova.


Poslovna obuća ostavlja važne utiske u kombinaciji sa poslovnom odjećom. Klasični i moderni modeli poslovne obuće daju neophodan elegantan izgled i ostavljaju dojam poslovnosti. Pravi dojam poslovnosti se postiže izborom odgovarajuće obuće i odjeće. Obuća stvara kompletnu pozitivnu sliku, koja je veoma važna za uspješno poslovanje. Poslovna obuća se bira zavisno od vrste posla i aktivnosti, statusa, sezone, godina starosti, ambijenta u kome se odvijaju aktivnosti i brojnih drugih uslova.


Obuća za svakodnevne aktivnosti je izložena raznovrsnim opterećenjima. Koristi se u različitim situacijama, gdje je funkcionalnost na izraženim probama. Moderni kupac očekuje funkcionalnu i estetski dopadljivu obuću, koja se koristi u raznim uslovima i dobro podnosi različita opterećenja;
Svečana obuća se koristi u posebnim prilikama, gdje je posebno naglašen dizajn. Oblik, boja i kvalitet obrade u kombinaciji sa odjećom daju neophodnu eleganciju koja priliči različitim svečanostima. Posebne prilike i specifičan ambijent podrazumijevaju posebna pravila odijevanja. Svečana odjeća ostavlja potpun utisak izborom namjenske, kvalitetne obuće.


Moderna muška obuća je anatomski prilagođena stopalu, udobna, a izrađuje se od raznih materijala, zavisno od modela i namjene. Pregibni dio olakšava hodanje i smanjuje oštećenja prilikom korištenja obuće. Kombinacijom boja, optičkih efekata i modnih dodataka se postiže savremen, atraktivan dizajn.


Tvornica obuće "BEMA" d.o.o. u svojoj ponudi ima bogat izbor modela obuće za raznovrsne prilike.
Poslovna saradnja sa dokazanim svjetskim kompanijama iz obućarske industrije doprinosi stvaranju visokih standarda kvaliteta, koje primjenjujemo u našem radu. Naši proizvodi omogućavaju da budete primjećeni i da ostavite željene utiske.