English French German Italian Russian Spanish

Home MODA

Osnovna namjena obuće i odjeće je zaštita tijela od nepovoljnih uticaja iz okoline. Pored osnovne namjene, od ovih proizvoda se vremenom sve više tražio lijep izgled, a dizajn je postepeno postao nerazdvojno obilježje, po kome su se mogle prepoznati karakteristike vremena u kome su ovi proizvodi napravljeni.
P6160001
Razvijanjem poslovne saradnje sa modernim proizvođačima obuće, Tvornica obuće "BEMA" d.o.o. kontinuirano prati sva modna dešavanja u svjetskoj obućarskoj industriji. Sva dostignuća u svijetu se veoma brzo primjenjuju u našim proizvodnim pogonima, na našim proizvodima.

Modna dešavanja u svijetu se preko proizvoda prenose u svakodnevne, poslovne, svečane i druge aktivnosti. Obuća je veoma važan i prepoznatljiv modni detalj, čiji dizajn se kreira u brojnim svjetskim modnim centrima. Vizije modnih kreatora su nezamislive bez zanimljivih modela obuće, koji se stilski uklapaju sa odjećom. Uticaj dešavanja na svjetskoj modnoj sceni se posebno osjeća u industriji obuće i odjeće, gdje proizvođači predstavljaju vlastite modele, sa kojima osvajaju pozicije na probirljivom tržištu.

Konstrukcija obuće, moderne linije kroja, bogata ponuda materijala u raznim bojama i brojni zahtjevi kupaca doprinose stvaranju prepoznatljivih modela izuzetno kvalitetne i estetski dopadljive obuće za različite namjene. Konstrukcija i dizajn se mijenjaju u neprekidnoj potrazi za boljim modelima modernog izgleda. Klasični dizajn se prilagođava uticajima vremena, gdje zadržava važne osobenosti uz povremena unapređenja.

Elegantni modeli se nalaze u ponudi velikog broja proizvođača, koji uvode brojna unapređenja i čije su modne linije prepoznatljive. Industrija modne obuće prihvata razne uticaje iz umjetnosti, koji se primjenjuju na novim modelima. Promjene se dešavaju i moda često pokazuje nova lica, pojedini novi stilovi postaju klasični, ali postoje i zajednička obilježja koja se ne mijenjaju.

Zadovoljan kupac je zajednički interes svih koji rade na proizvodnji obuće, od dizajnera i konstruktora do proizvođača i prodavača.