English French German Italian Russian Spanish

Home DJEČIJA OBUĆA

Proizvodnja obuće za generacije koje rastu je vrlo zahtjevna i za proizvođače i za dizajnere!
Pored zaštite dječijeg stopala, što je osnovna namjena dječije obuće, djeca imaju raznovrsne dizajnerske zahtjeve. Dizajneri nastoje da ispune želje najmlađih ukućana kreiranjem savremenih modela dječije obuće, u skladu sa modnim trendovima za najmlađe generacije.P8160005a

Dječija stopala su posebno osjetljiva, sa komplikovanom anatomijom i specifičnim zahtjevima. Udobna obuća, dovoljno savitljiva, sa modernim dizajnom u skladu sa modnim trendovima odgovara potrebama najmlađih.

Tvornica obuće "BEMA" d.o.o. proizvodi modernu dječiju obuću u saradnji sa poslovnim partnerima iz inostranstva!
Prilikom dizajniranja i proizvodnje obuće za djecu, koristi se mnoštvo ukrasnih detalja i modnih dodataka. Bogata ponuda proizvoda obuhvata modele za dječake i djevojčice. Kao modni i ukrasni detalji se koriste motivi iz prirode, bajki, TV emisija i brojnih drugih sadržaja za djecu. Cvjetići, životinje, likovi iz bajki i TV emisija se lako uklapaju u dječiju obuću i dječiju maštu.

Geometrijske linije obuće su pravilne i usklađene sa anatomijom dječijeg stopala i prilagođene potrebama najmlađih. Gornji i donji dijelovi dječije obuće su vrlo zahtjevni za izradu. Koristeći savremene mašine, iskusni radnici proizvode veliki broj modela za najmlađe.
Za najmlađe proizvodimo dječiju, žensku i mušku obuću, za različite uzraste, namjene i godišnja doba. Sezonske zahtjeve primjenjujemo u skladu sa zahtjevima najmlađih kupaca i savremenim standardima za ovu oblast.

Dječija obuća se izrađuje od najkvalitetnijih materijala, a u procesu izrade posebna pažnja se posvećuje kontroli kvaliteta.
Vrlo strogi kriterijumi kvaliteta u izradi dječije obuće nameću potrebu stalne edukacije kadrova i nabavke novih mašina i alata. Kontrole kvaliteta se izvode u okviru procesa proizvodnje. Kontrolišu se svi materijali prije ugradnje, kao i proces izrade i gotovi proizvodi.